Beginnen lopen met Renate Wennemars

Start to Run - België  Start to Run - English

 
 

Na het succes van het 'Start to run' loopprogramma in België is ook Nederland aan de beurt! Vanaf 8 september kan je via de website van de Atletiekunie de podcasts van Renate Wennemars downloaden. De podcasts worden aangeboden in samenwerking met de Atletiekunie.

De 'Running Coach' van Renate zijn een reeks podcasts welke beginnende lopers op weg helpen door informatie die Renate, je persoonlijke coach tijdens het lopen, in je oor fluistert. Ook zijn de podcasts voorzien van recente, opzwepende loop-muziek om het allemaal net iets aangenamer te maken.

Klein puntje van kritiek: De website vereist een bedrag van €40,00 om zich te kunnen inschrijven. De loopschema's op onze website zijn gratis, en als aanvulling kan je nog je MP3 speler gebruiken met je eigen muziek. Bovendien zijn de podcasts van Evy Gruyaert goedkoper. Tenzij je dus echt hunkert naar de stem van Renate tijdens het lopen, kan je eventueel ook de Evy Gruyaert podcasts gebruiken!
Opmerking: Voor het bedrag van €40,00 dat je betaald voor het lidmaatschap krijg je echter ook een T-shirt, en krijg je automatisch een ongevallen -en aansprakelijkheidsverzekering tijdens de trainingen, bovendien ontvang je ook maandelijks een magazine.

Mocht je toch de podcasts zoeken, dan vind je ze hier: Renate Wennemars Running Coach