Start to run met Evy Gruyaert

Start to Run - België  Start to Run - English

 
 

Evy Gruyaert maakte een aantal jaren terug, in samenwerking met de Belgische TV zender één, een programma 'Vlaanderen sportland'. In deze reeks werd er een podcast uitgegeven om mensen aan te zetten om te beginnen lopen, de "Start to run podcasts". De reeks bestaat uit 30 lessen, die je toelaten om over een periode van 10 weken: 5 kilometer aan een stuk te lopen! En dit door slechts 3x per week een halfuurtje vrij te maken.


De podcasts bestaan uit 30 mp3 bestanden die op alle moderne mediaspelers kunnen worden afgespeeld, zoals bvb. een iPod, iPhone, GSM, of andere toestellen, wat het dus echt makkelijk maakt om aan sport te doen!

In de lessen wordt je begeleid door Evy Gruyaert, ze spreekt je moed in en houd je op de hoogte van je vooruitgang, en dit afgewisseld door hier en daar een opzwepend stukje muziek tijdens het lopen.

De Start to run podcasts werden een geweldig succes, helaas biedt de TV zender één de podcasts niet meer aan. Via onze website kan u deze echter nog terugvinden. (zie onderaan)


Na het geweldige succes van de eerste podcasts kwam er ook nog een 2e reeks, "Keep running" genaamd. Bij deze 2e reeks is het de bedoeling om vanaf de vorige 5 kilometer verder te gaan naar 10 kilometer aan één stuk lopen.

We raden je aan het gewoon zelf te proberen, en wensen je veel succes en loopplezier!


Download de Start to run - Evy Gruyaert podcasts